Loading...

Please wait...

A4 klemmap bedrukken

5 producten

Producten per pagina

A4 klemmap bedrukken

Mooie A4 klemmap bedrukken ter promotie? Waarom niet! Ze zijn te vinden onder de noemer klemmap of klembord of clipboard. We hebben zelfs gekleurde klemmappen. Maar ook hebben we een versie waarbij je diverse kleuren van de onderdelen met elkaar kunt combineren zodat je een klemmap kunt samenstellen naar je eigen kleurwens. De klemmappen en klemborden bedrukken we met je eigen logo en of afbeelding.
De meest gebruikte druktechniek voor het bewerken van klemmappen is de tampondruk. Dan maken we een soort stempel van je logo of van de tekst die je er op gedrukt wilt hebben. Dat stempel wordt in de inkt gedoopt en daarna op de map gedrukt. Voor een klemmap adviseren we om een contrasterende drukkleur te gebruiken. Zilver is een kleur die men graag en vaak kiest. Het is een neutrale en goed zichtbare kleur op een donkere ondergrond.

Wanneer je gebruik je een klemmap?

Een klemmap gebruik je als je tijdelijk een harde ondergrond nodig hebt om notities te maken. Vaak zijn ze in gebruik bij inventariseren. Of bij een sportevenement om scores te noteren. Maar ook om bijvoorbeeld vragenlijsten ter plaatse in te vullen. En bij puzzelritten en bij het afvinken van gedane taken. Er is zoveel mogelijk met een klemmap!

Het totale aanbod van A4 mappen vind je in de categorie ‘Schrijfmappen bedrukken A4‘.