Loading...

Please wait...

Sport accessoires

8 producten

Producten per pagina

Sport accessoires voor sportieve klanten! Sport wordt door vrijwel iedereen beoefend en ook iedereen is er wel van doordrongen hoe belangrijk het is. De definitie ervan is niet voor iedereen hetzelfde : soms is er de mening dat beweging pas een sport is als er sprake is van regels die bij de spelers bekend zijn en waaraan iedereen zich houdt.
Of als er sprake is van een competitie of een team of club. En als je een bepaald doel moet kunnen bereiken.
Maar voor ons is iedereen die sportbeoefenaar is, op welk niveau of met welke intensiteit dan ook, een winnaar! Van wandelaar tot bergbeklimmer, van voetbalteams en yoga-clubs tot wielerploeg. Je doet het alleen, met z’n tweeën of in een groepje.. zolang je maar lekker beweegt.
Voor al die sportieve evenementen, sponsorlopen, open-dagen in de sportclub, jubilea van sportclubs en voor iedereen die lekker thuis sportief bezig is, proberen we bijpassende bedrukte sport accessoires te maken. Want niet alleen het bewegen maar ook het plezier eraan, is belangrijk.
Het woord sport komt van het Frans ‘desport’, dat ‘vermaak’ betekent. Het Spaanse woord is deporte en de sportplaats is deportivo. Een bekend sportief evenement is de Olympische Spelen waarvan de eerste werd gehouden in 776 voor Christus in Griekenland in de stad Olympia.
En een echt Nederlands evenement is natuurlijk de Elfstedentocht.
Voor ook alle grote sporters, kleine sporters, team sporters, alleenstaande sporters, thuis sporters en sportschool sporters zijn deze promotiegeschenken bedrukt met jouw logo, een mooi relatiegeschenk! Houd je logo in beweging en kom eens kijken bij onze leuke bedrukte sportieve geschenken.