Loading...

Please wait...

Mokken in eigen pms kleur bedrukken

Geen producten gevonden

Mokken in eigen pms-kleur bedrukken

Op onze afdeling Mokken in eigen PMS-kleur bedrukken vind je mokken die we in je eigen PMS-kleur maken. Een witte mok wordt dan aan de buitenzijde en of aan de binnenzijde, in je eigen PMS-kleur gespoten. Daarna drukken of etsen we het logo op de mok.

Kleurrijk resultaat.

Soms kan je er voor kiezen om een witte mok te nemen met daarop je logo in de originele PMS-kleur. Maar voor een wat kleuriger resultaat kan je natuurlijk ook de boel eens omgooien en er voor kiezen om de mok in je eigen PMS-kleur te laten maken met je logo daar weer op. Je logo kan in de gekleurde mok geslepen worden middels zandstralen of etsing of gravure. Dat zijn drie verschillende termen voor hetzelfde mooie reliëf weergave van je logo. Of we drukken het logo in een bepaalde kleur naar wens.

Welke mogelijkheden zijn er voor eigen PMS kleur mokken?

Eigenlijk zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Deze mokken laten we maken in Engeland en daar hebben ze al vele jaren ervaring met deze techniek. De laklaag in je eigen PMS kleur kunnen ze maken in een matte tint of in een glanzende tint. Het is zelfs mogelijk om een schoolbord zwarte verf op de gehele buitenzijde van de mok aan te brengen. Dan kan je met een krijtje op de mok  schrijven. Ook is er een model dat we een goudkleurige, een bronskleurige en een zilverkleurige buitenzijde coating kunnen geven. Het zijn heel veel mogelijkheden en om alles op onze website te laten zien, zou te ver gaan. Ook de kosten van een dergelijke mok zijn niet eenvoudig weer te geven. En elk concept is weer anders geprijsd. Vandaar dat we u ook graag per mail of telefonisch vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Op zoek naar andere mokken? Bekijk dan ons volledige assortiment mokken.