Loading...

Please wait...

Mensen vrouw man sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

11 producten

Producten per pagina

Mensen man of vrouw sleutelhangers bedrukken.

Ben je op zoek naar een mogelijkheid voor mensen man of vrouw sleutelhangers bedrukken? Een bedrukte sleutelhanger in de vorm van een man of vrouw? Het gemak dient de mens bij ons. Hier tref je bedrukte en gegraveerde sleutelhangers die verwijzen naar een jongen en of meisje. Ook hebben wij beroepensleutelhangers waarbij de diverse ambachten een eigen sleutelhanger figuurtje hebben.

Sleutelhangers voor beroepen.

Zoveel beroepen, zoveel sleutelhangers! Zo is er de loodgieters sleutelhanger, schilders sleutelhanger, tuinman sleutelhanger, koks sleutelhanger en nog veel meer. Ook sporters scoren hun eigen bedrukte promotie artikelen. Voetbal sleutelhangers, tennis sleutelhangers, golf sleutelhangers en andere sporten komen aan bod. Wij bieden sleutelhangers in verschillende figuren aan. Kijk bij de categorie ‘Figuren sleutelhangers‘ welke figuren wij nog meer aanbieden en bedrukken.

Meer mogelijkheden door op maat gemaakte sleutelhangers.

Als je de sleutelhanger die je wilt hebben niet kunt vinden, laat het ons dan weten. We hebben meer mogelijkheden dat we op de site laten zien. Ook kunnen we sleutelhangers maken helemaal in de vorm die jij wilt. We maken ze van hard kunststof, of van rubber PVC. Maar ook kunnen we op maat gemaakte sleutelhangers leveren in een 3D vorm. Of van foam en andere zachte kunststoffen. De bewerking die je wilt en de vorm van je logo of van het gewenste figuur, bepaalt mede welke mogelijkheden er zijn. Neem contact op met onze customer service zodat zij u kunnen uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke logo en wensen.