Loading...

Please wait...

Speakers bedrukken

19 producten

Producten per pagina

Speakers bedrukken.

Speakers bedrukken doe je bij Promo2000. Ruime keus en alle speakers zijn te bedrukken met je logo, tekst of slogan. Vraag onze dames van de customers-service naar de mogelijkheden voor transferdruk, tampondruk of fullcolor opdruk. Zij helpen je graag de juiste keus te maken. Het kan per logo verschillen welke druktechniek gekozen kan of moet worden. We begrijpen dat het voor jou als klant niet altijd duidelijk is wat er kan of mag of moet. Daarom staan we je graag persoonlijk te woord. Je kunt ons altijd bellen of, als je dat liever wilt, mailen voor advies en hulp.

Speakers met logo opdruk.

Je logo doet het goed op een speaker: een speaker is een veel gebruikt en momenteel trendy item. Bovendien leent de vorm van een speaker zich meestal uitstekend voor de weergave van je logo. Promotiespeakers, speakers met logo opdruk, bedrukte speakers: neem het idee eens mee in je volgende marketing-campagne, je zult zien dat er positief op gereageerd wordt! En als je er een slogan aan wilt koppelen, dan volgen hier wat gezegde die te maken hebben met ‘luisteren’: ‘met een half oor luisteren’, ‘met ingehouden adem luisteren’, ‘horen, zien en zwijgen’.

Promotie speakers

Een bedrukte speaker is het ideale communicatiemiddel om je marketingmix te ondersteunen. Branding of promotie met behulp van speakers is op verschillende manieren toe te passen. Enkele voorbeelden van personalisatiemogelijkheden zijn o.a. bedrukking of gravure met:

  • je logo
  • bedrijfsnaam
  • je website url
  • tekst of slogan waarmee je jouw marketingcampagne ondersteunt

Genoeg keuze dus!