Loading...

Please wait...

Rolmaat sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

8 producten

Producten per pagina

Rolmaat sleutelhangers bedrukken

Rolmaat sleutelhangers bedrukken of graveren met logo of slogan. Hoewel deze rolmaten niet echt bedoeld zijn voor professioneel gebruik ( het is een promotie-artikel) kan je het wel echt gebruiken want er staat een centimeter aanduiding op. Je logo erop gedrukt maakt dit artikel compleet.
Inspiratie nodig voor je slogan?

  • wij zijn goede (rol) maatjes!
  • dat zijn geen halve maatregelen
  • wij meten niet met twee maten
  • wij kunnen maat houden

Bewerken van sleutelhangers

Bij elk artikel kan je zien welke bewerking mogelijk is.
Dat kan je zien aan de rondjes die links in de bovenhoek van de afbeelding staan. Een gekleurd cirkeltje met de letters FC erin, betekent dat we het product fullcolor kunnen bedrukken. En een zwart cirkeltje met de zwarte letters PMS er in, geeft aan dat we het artikel per PMS kleur bedrukken. Tenslotte is er het zwarte rondje met een soort radartje erin. Dat is het pictogram voor een laser gravure. Maar het drukformaat en de bewerking staat ook aangegeven in de tekst, bij elk product.
Vooral het materiaal is bepalend voor de bewerking die mogelijk is. Want zo is een gravure wél mogelijk op hout en op metaal maar juist niet op een kunststof product.
En een fullcolor kan wel op vrijwel elke ondergrond gedrukt worden maar niet elk artikel pást op een drukmachine die fullcolor kan drukken. De mogelijkheden zijn dus afhankelijk van het materiaal waarvan het artikel is gemaakt en de machine waarop het artikel moet passen. Tenslotte is ook het drukformaat bepalend in je keus. Want jouw logo moet wel passen op het formaat. En met passen bedoelen we dat het zowel leesbaar als ook herkenbaar als de vorm van  jouw logo moet blijven.