Loading...

Please wait...

Functie sleutelhangers

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 73

Producten per pagina

Functie sleutelhangers

Functie sleutelhangers zijn sleutelhangers die, behalve dat ze er leuk uitzien en jouw logo meedragen, ook een bepaalde functie hebben. Ze kunnen dus iets en in de meeste gevallen iets dat iets dat handig is. Er zijn vast wel toepassingen te bedenken in jouw beroepsgroep. Hieronder noemen we een paar voorbeelden. Maar we staan open voor jouw suggesties dus laat maar weten!

Welke functie kan een sleutelhanger hebben?

Onze functie sleutelhangers zijn verdeeld in groepen.

Anti stress sleutelhangers om uit te delen door psychologen, yoga-scholen, fysiotherapeuten of bij een mindfullness cursus.
De drijvende sleutelhangers van foam zijn zeer geschikt voor vaarscholen, zeilscholen maar ook bij de bootverhuur.
Flesopener functie aan je sleutelhangers voor studenten verenigingen, bars, cafés, restaurants en drankenwinkels.
Dan de gereedschap sleutelhangers voor de handige doe-het-zelvers, bouwmarkten, klus cursussen en aannemers. Rolmaten aan een sleutelhanger komen altijd van pas. Er valt altijd wel iets op te meten. En een waterpasje aan een sleutelring hebben we ook. Dus recht kan het ook!

Nog meer sleutelhangers?

Dan gaan we nog even door!
Karabijnhaak sleutelhangers zijn voor iedereen geschikt ( niet voor de klimsport!) om aan je broekband te haken.
Licht en of led lampjes sleutelhangers symbolisch voor iedereen die het licht heeft gezien of nog moet gaan zien. Maar in de praktijk ook heel handig als je in het donker het sleutelgat wilt vinden….
En tenslotte de sleutelhangers waaraan een winkelwagen muntje is bevestigd. Wat daar zit iedereen altijd om te springen. Voor elke supermarkt en buurtwinkel een handige give away. Klanten zijn er altijd erg blij mee.

Wij hebben een groot aanbod aan sleutelhangers. Ga naar ‘Sleutelhangers bedrukken‘ voor ons totale sleutelhanger aanbod.