Loading...

Please wait...

Zuurtjes bedrukken

7 producten

Producten per pagina

Zuurtjes bedrukken

Zuurtjes bedrukken, een klein gebaar maar met een groots effect. Bedrukte zuurtjes in wikkel zien er vrolijk uit en ze zijn graag gegeten. Een zuurtje is een snoepje waarbij suiker is vermengd met een zuur, zoals het sap van een citroen. De substantie van zuurtjes is hard, en de smaak is zoet. Zuurtjes met opdruk vinden altijd hun weg naar de klant. Jouw reclameopdruk valt zeker in de smaak met bedrukte zuurtjes.

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledig assortiment snoep te bekijken.

Bedrukte zuurtjes.

Zuurtjes leveren we per kilo. Per soort zuurtje verschilt het aantal snoepjes per kilo. Zo ontvang je bij de Marjolein zuurtjes ongeveer 180 zuurtjes per kilo en bij de Bibi zuurtjes ongeveer 435 stuks per kilo. Het hangt natuurlijk af van de grootte en het gewicht per zuurtje. Nadat wij je aanvraag voor zuurtjes hebben ontvangen maken wij een passende offerte. Ben jij akkoord op de offerte? Dan maken wij een drukproef. Op deze drukproef staat precies hoe we je logo gaan drukken op de zuurtjes. Akkoord op de drukproef? Dan gaan de snoepjes in productie!.

Zuurtjes met logo? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte zuurtjes bestellen. Uit onderstaand assortiment kan je de zuurtjes kiezen die bij jou passen. Alle zuurtjes verpakkingen bedrukken we met je logo en of tekst. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten zuurtjes of drukmogelijkheden dan kan je contact met ons opnemen.