Loading...

Please wait...

Diverse functie sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

16 producten

Producten per pagina

Diverse functie sleutelhangers bedrukken

Diverse functie sleutelhangers bedrukken doe je je bij Promo2000! Niet elke bedrukte sleutelhanger is in een hokje te plaatsen, vandaar deze extra categorie met diverse sleutelhangers. Hier treft u onder andere sleutelhangers met een radiatorsleuteltje. Of een sleutelhanger met een koker om altijd uw reserve medicijnen of een adres in mee te nemen. Of een sleutelhanger met sleutelbeursje. Maar ook met een autobandenprofielmeter. Ideaal als weggever voor de autobranche. Wij bieden sleutelhangers aan met diverse functies. Kijk bij de categorie ‘Functie sleutelhangers‘ welke mogelijkheden er zijn. Je zult verbaasd zijn van de grote keus.

Welke functies kunnen sleutelhangers hebben?

Functie sleutelhangers zijn terug te vinden in groepen.

Sleutelhangers om uit te delen door psychologen, yoga-scholen, fysiotherapeuten of bij een mindfullness cursus, zijn onze antistress sleutelhangers.
Voor de vaarscholen, zeilscholen maar ook bij de bootverhuur hebben we drijvende sleutelhangers. Geen man overboord dus.
Bars, cafés, restaurants en drankenwinkels maar ook studenten verenigingen zijn vast blij met onze fles opener sleutelhangers.
Voor de handige doe-het-zelvers, bouwmarkten, klus cursussen en aannemers hebben we gereedschap sleutelhangers. Want rolmaten aan een sleutelhanger komen altijd van pas. Er valt toch altijd wel iets op te meten? En een waterpasje aan een sleutelring hebben we ook. Dus recht kan het ook!

Toch een andere sleutelhanger?

Dan gaan we nog even door!
Karabijnhaak sleutelhangers zijn voor iedereen geschikt ( niet voor de klimsport!) om aan je broekband te haken.
En heel handig als je in het donker het sleutelgat van de autodeur moet vinden zijn deze licht en of led lampjes sleutelhangers.
En tenslotte de sleutelhangers waaraan een winkelwagen muntje is bevestigd. Wat daar zit iedereen altijd om te springen. Voor elke supermarkt en buurtwinkel een handige give away. Klanten zijn er altijd erg blij mee.