Loading...

Please wait...

Kubusblokken bedrukken

16 producten

Producten per pagina

Kubusblokken bedrukken bij Promo2000!

Kubusblokken bedrukken, vierkant de beste keus! Er worden twee termen, vaak random, gebruikt. Kubusblokken en kubushouders. Maar er is wel een verschil tussen die twee.

Wat is het verschil tussen een kubusblok en een kubushouder?

Kubusblokken zijn blokken papier die gemaakt zijn door alle velletjes op de rug aan elkaar te lijmen. De velletjes papier bedrukken we per stuk. Of de opdruk wordt op de zijkant of zijkanten van het blok geplaatst.
Een kubushouder is een kunststof kubus waarin je losse velletjes memo papier kunt bewaren.  Bij een bedrukte kubushouder bedrukken we de houder op één of meerdere zijden. Meestal drukken we per PMS kleur met tampondruk. Maar er zijn ook mogelijkheden voor een digitale fullcolor opdruk. De opdruk is meestal alleen mogelijk op een witte houder. De kubushouder is verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en vormen. Van een uiterst strakke en functionele kubus tot modellen die de vorm hebben van een container. Of zelfs een kubushouder waarin je ook pennen kunt neerzetten.

Kan je een bedrukte kubushouder met bedrukt papier krijgen?

Bij een combinatie van een kubushouder met opdruk én bedrukte velletjes papier komen we een uitdaging tegen. Want kubusblokken drukken we bij een papierdrukker die gespecialiseerd is in het bedrukken van papier. De kubusblokken daarentegen drukken we een drukker die bekend is en de machinerie heeft voor digitale print op kunststof of tampondruk. Er zijn geen drukkerijen die beide technieken in huis hebben. Als je dus zowel bedrukte velletjes als ook een bedrukte houder wilt, zal het drukproces en de logistiek gecompliceerder zijn. Er zijn wel mogelijkheden maar die zijn iets beperkter.

Wil je advies over de verschillende soorten kubusblokken, dan kun je contact met ons opnemen. Voor ons totale aanbod aan sticky notes en kubusblokken, kijk bij onze categorie ‘Sticky notes en kubusblokken‘.