Loading...

Please wait...

Notitieboekjes bedrukken A6

13 producten

Producten per pagina

Notitieboekjes bedrukken A6

Notitieboekjes bedrukken A6 is dus voor het kleinste formaat binnen de bedrukte schrijfboekjes.
Dit formaat is 105 x 148 mm en de boekjes die van ons de benaming A6 meekrijgen, hebben ongeveer die maat. Het kan ietsje afwijken maar globaal gezien voldoet het aan die maten.
De meeste producten in deze groep hebben een PU kaft. PU is te vergelijken met kunstleder. Dat is in veel kleuren verkrijgbaar en is ook echt goed te bedrukken. Natuurlijk hebben we ook ECO varianten beschikbaar. Want duurzaam is een keus en die kan je bij ons maken. Dan je denken aan boekjes van gerecycled papier of met een kaft van RPET.

Logo drukken op schrijfboekjes.

Welke druktechniek we kunnen of moeten gebruiken hangt samen met het materiaal van de kaft en onder welke drukmachine het boekje past. Meestal gebruiken we tampondruk maar voor een grotere opdruk gebruiken we als dat kan zeefdruk. Dan kunnen we dus flink wat groter drukken maar soms is zeefdruk beperkt tot het drukken van maximaal 1 kleur.
Ook hebben we op een aantal modellen een fullcolor opdruk. En dat is pas echt mooi want dan is er geen beperking in het aantal drukkleuren dat je wilt laten zetten. Bovendien is het drukvlak vaak groot. Logisch dat deze druktechniek wat meer kost maar het resultaat mag er dan ook zijn!