Loading...

Please wait...

Kerst is nog niet eens achter de rug of de volgende feestdag staat alweer op de agenda. Voor dat je het weet is het alweer de dag van de liefde, oftewel Valentijnsdag. Elke reden is een goede reden om je bedrijf een beetje extra te promoten. Neem de komende kerstvakantie eens de tijd om je te verdiepen in promotionele producten zodat je klanten je nog meer gaan waarderen. 

Ontstaan van Valentijnsdag

Lang lang geleden in het jaar 270 na Christus leefde er een Romein genaamd Valentijn, die op 14 februari het slachtoffer werd van zijn eigen geloof. Keizer Claudius II kon in de zware strijd met de Goten geen manschap missen en verbood ze daarom om te trouwen. Een vrouw en kinderen zouden immers enkel afleiden. Op een dag kwam er een jong stel bij Valentijn, de man was een soldaat en de vrouw een Christen. Tegen de wet in trouwde Valentijn deze twee geliefden. Het nieuws verspreidde zich snel en meerdere koppels volgden. Toen de Keizer het nieuws te horen kreeg, gaf hij zijn soldaten de opdracht Valentijn te martelen en te onthoofden. Voordat hij onthoofd werd, zag hij nog net kans om het dochtertje van de gevangenbewaarder een briefje toe te stoppen ‘Van je Valentijn’, staat er op.

Tegenwoordig is Valentijnsdag een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Ook steeds meer bedrijven doen iets met Valentijnsdag. Het is de perfecte dag om je klanten of zakenrelaties te laten zien dat jij ze waardeert.

“Liefde gaat door de maag”

Dat geldt ook voor jouw klanten of zakenrelaties. En dan ben je bij snoepgoedland aan het juiste adres. Daar vind je namelijk meer dan 15 soorten snoep in een vorm van …(je raad het vast al)…. een hartje! Neem bijvoorbeeld het hartblikjes Hilja gevuld met gekleurde hartsnoepjes. De blikjes zijn al verkrijgbaar vanaf 250 stuks en kunnen bedrukt worden op het deksel. Wil je liever chocolade weggeven? Dan is het chocolade hartje Froukje wellicht een goed idee. Vanaf 500 stuks kun je hier een fulcollour etiket op laten drukken. Kijk voor meer artikelen op Snoepgoedland.nl of klik hieronder op een product.

                             
Chocolade hartjes Froukje
        Hartblikje Hilja            Pepermuntdispenser Corazon             Hartlolly Jumbo

(Houd er rekening mee dat sommige producten een levertijd hebben van 15 tot 20 werkdagen. Wees er dus op tijd bij!)