Loading...

Please wait...

Snoep bedrukken kleine oplage

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

minimale afname

productverpakking

druktechniek

Categorieën

Categories

34 producten

Producten per pagina

Snoep bedrukken kleine oplage?

Ook aan de klein-gebruiker is gedacht. Want wij kunnen enkele snoepproducten bedrukken in kleine aantallen. Klein aantal pepermunt, kleine oplage snoeppotten, klein aantal chocolade en kleine oplage snoepzakjes. In deze categorie hebben wij voor jou het snoep bedrukken kleine oplage, dus een klein aantal. Uiteraard is het wel zo dat grotere hoeveelheden relatief minder kosten. De overhead kosten zoals instellen, transporteren en voorraad houden is voor een klein aantal in verhouding duur. Maar als je weinig nodig hebt, kan je weinig bestellen. Al vanaf 100 zakjes snoep kunnen we leveren.

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te bekijken.

Welke snoepsoorten zijn er?

Vooral het aanbod in snoeppotjes en snoepzakjes is groot én leuk omdat je kunt kiezen uit veel soorten snoep. We hebben bedrukte hartjes, dextrose mint, pepermunt, marshmellows, spekjes, dollymix, blokdrop, jelly beans, wine gums, gummybears, engelse drop, kaneelstokjes, schoolkrijt drop. Maar ook merkproducten zoals  Haribo cola flesjes, Haribo bears of Haribo platte drop. En natuurlijk chococonfetti. Dan is elk klein feestje opeens een groot feest! Heerlijk om uit te delen op open dagen. Maar ook voor een studie bijeenkomst. Of voor de introductie dagen. Eigenlijk is snoep altijd een lekkere verrassing. Voor iedereen en op elk moment.