Loading...

Please wait...

Wat is een powerbank?
Een powerbank is een kleine draagbare batterij die inzetbaar is op elk gewenst moment. Het is een stroomvoorziening die je smartphone of tablet van energie voorziet. Een powerbank wordt ook wel charger, oplader of accu genoemd.

Veiligheid en kwaliteit.TUV logo

Om veiligheid en kwaliteit te garanderen bevat ons assortiment een aantal powerbanks met het TUV / TÜV gecertificeerde Sicherheits / GS keurmerk. Dat zijn bedrukte powerbanks die door de Duitse Warenwet zijn gecontroleerd en zijn gekeurd op veiligheid en kwaliteit. Dankzij dit keurmerk wordt de productveiligheid benadrukt. Ook in de aangeboden bedrukte powerbanks is er onderscheid in kwaliteit: in het nieuws verschijnen regelmatig berichten over powerbanks die spontaan ontbranden of ontploffen omdat de kwaliteit slecht is. Met dit internationaal erkende TUV-keurmerk, ben je verzekerd van de beste kwaliteit en heb je een veilig product in handen.

Hoe kies ik de juiste powerbank?

Als je besluit om bedrukte powerbanks aan te schaffen, zou je rekening kunnen houden met het onderstaande:

  • Vermogen:eePowerbank roodn gemiddelde smartphone, heeft een vermogen / capaciteit van zo’n 2800 mAh. Een tablet heeft een groter vermogen, te weten 7000 mAh. Als u een powerbank zoekt, is het verstandig om rekening te houden met het soort apparaat waarvoor u de bedrukte powerbank wilt gaan gebruiken. Te weinig capaciteit is onhandig want dan moet je lang wachten of is het snel op. Te veel capaciteit is echter ook niet nodig. Kies altijd een iets hogere capaciteit dan het apparaat nodig heeft omdat een deel van de stroom ‘verloren’ gaat aan andere functies. De werkelijke effectiviteit zo’n 20 procent lager.
  • Output: de output geeft aan hoe snel de powerbank stroom uitgeeft / afgeeft aan je smartphone of tablet. Dus, hoe lang doet de powerbank erover om een apparaat weer met stroom te vullen.
  • Input: de input geeft aan hoe snel de powerbank opgeladen kan worden.
  • Kwaliteit: powerbanks worden in het Verre Oosten gemaakt. Veel powerbanks worden geproduceerd onder slechte omstandigheden voor de werknemers én zonder controle op de kwaliteit van het product. Deze producten worden goedkoop op de Europese markt aangeboden en zijn vanwege die lage prijs aantrekkelijk. Vraag je af of je dergelijke producten wel wilt hebben of dat je liever kiest voor een veilig product dat onder de juiste omstandigheden is geproduceerd. Wil je zeker weten dat je een goed product hebt let dan op het Sicherheits / GS keurmerk in ons assortiment.

Ben je geïnteresseerd in het laten bedrukken van een powerbank met eigen tekst, foto of logo? Bekijk dan eens ons volledige assortiment aan powerbanks.