Loading...

Please wait...

Chocolade leuk en lekker

Een uniek relatie geschenk, maar wel eetbaar. Je kiest voor chocolade! Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werking en wat zijn de mogelijkheden?

Van cacaoboon tot chocolade:

  • De bonen worden gedroogd en vervoerd naar de fabriek
  • Hier worden ze samen gemaald en fijn gestampt tot een cacaopasta
  • Dit wordt samen geperst tot cacaoboter, samen met de pasta en suiker wordt dit een paar dagen geroerd
  • Chocolade wordt in de juiste vormen gegoten
  • Het wordt gekoeld

Jij kan kiezen of je de verpakking van de chocolade bedrukt wilt hebben met jouw bedrijfslogo. Of je kiest een chocoladevorm die past bij jouw bedrijf of evenement. Een advent kalender of een lolly, het is  mogelijk.

Tijdens de warme zomerdagen kan chocolade ook vervoerd worden. Wist je dat de smelttemperatuur van chocolade rond de 25 graden ligt? In de zomermaanden wordt jouw chocolade verstuurt met een beschermende koel element, je kiest voor een koeltransport. De chocolade zal op deze manier niet smelten. Er zijn ook fabrieken in Spanje die ervoor kiezen om in de zomermaanden geen transport te doen, want als er al straaltje zon op de chocolade komt is het gedaan.

Nadelen:

  • Na het consumeren is de promotie ontzichtbaar
  • Het kan smelten in de zomer

Voordelen:

  • Bijna iedereen houdt van chocolade
  • Veel smaken