Loading...

Please wait...

De beste USB relatiegeschenken

Promo2000 heeft een uitgebreid assortiment van USB sticks, inmiddels niet meer weg te denken als promotieartikel. Het is een blijvend product en geeft een professionele uitstraling. Er zijn vele mogelijkheden qua bedrukking of het custom made maken van een USB. Maar wat zijn de beste accessoires met een USB aansluiting?

USB Auto oplader

De USB relatiegeschenk powerbankauto oplader is een must have USB relatiegeschenk voor de persoon die veel onderweg is. Een auto oplader bevestig je in de aansteker aansluiting waardoor je je tablet of telefoon onderweg naar de volgende afspraak kunt opladen. Sommige auto opladers hebben twee aanslutingen. In dat geval kun je beide tegelijk opladen, super handig toch!

USB Powerbank

Powerbanks zijn handig als relatiegeschenk voor wie graag mobiel werkt. Er zijn immers niet overal stopcontacten om je laptop op te laden. Dan biedt een powerbank de helpende hand. Er is niets vervelender dan wanneer je laptop uitvalt als je druk aan het werk bent. Promo2000 biedt verschillende powerbanks aan, van creditcard formaat tot powerbanks die opgeladen kunnen worden door middel van zonne-energie. Met de laatste kun je (bijna) non stop doorwerken op een zonnige dag. De powerbanks op de website variëren van 1.800 mAh tot en met 11.000 mAh, waarmee je bijna vijf keer je mobiel kan opladen. Daarnaast kan je een powerbank ook gebruiken tijdens leuke stedentrips.

USB relatiegeschenk powerbank

USB Speaker

Speakers zijn het ideale USB geschenk wanneer je flauw bent van je oordopjes of wanneer je het hele kantoor wilt laten genieten van jouw muziek. De  speakers in het assortiment van Promo2000 zijn klein van formaat en daarom makkelijk mee te nemen. Echter is het geluid door het formaat niet slechter. Ook is er een combinatie van een speaker en powerbank in één verkrijgbaar. De meeste speakers worden geleverd met een handige snoer-organizer, waaronder meerdere aansluitingen zitten zoals een audio jack en USB aansluiting.

USB Hub

Een hub is een verlengstuk waarmee je het aantal USB poorten kan vergroten. Heeft je  laptop niet genoeg USB aansluitingen, dan kan je met een hub makkelijk extra poorten  creëren. Een hub is altijd handig wanneer je meerdere apparaten wilt opladen aan je  laptop of voor het aansluiten van andere randapparatuur, zoals een printer, muis of  externe harde schijf. Een ideaal USB relatiegeschenk voor iedere digitale klant of  zakenrelatie.