Loading...

Please wait...

Wij kregen deze mooie ingezonden brief van Amber van der Meer.

Fijn dat de pennen een goede bestemming hebben gekregen.

 

Beste pennenland,

Hierbij wil ik jullie heel erg bedanken voor de sponsoring van de pennen. De kinderen in Afrika, Tanzania, waren heel blij met de pennen, we hebben de pennen onder 3 scholen verdeeld. De scholen hadden een schaarste aan schrijfgerei dus zij waren er heel blij mee.

De eerste school, Oltepes was een basisschool. Het zag er heel arm uit en er was maar een schoolgebouw. De kinderen hebben de pennen daar niet zelf in ontvangst genomen omdat het helaas weekend was. Maar het schoolhoofd was speciaal gekomen om ze in ontvangst te nemen. Ze was er heel blij mee.

Bij de tweede school, een middelbare meisjesschool Kipok genaamd hebben we de leerlingen zelf de pennen overhandigd. Ook daar was een schaarste aan schrijfspullen. De leerlingen daar waren ook heel blij met de spullen en hebben ons daar heel erg voor bedankt.

Bij de derde school, Irirkosongo was een schoolgebouw afgebrand. Al de spullen die in dat gebouw waren zijn in vlammen opgegaan. Waaronder dus ook schriften pennen en andere bezittingen van leerlingen. Die leerlingen waren dus heel blij met onze komst. Ook zei waren dolblij toen wij aan hun school de pennen doneerden.

Heel erg bedankt voor jullie donatie pennenland, we hebben er veel kinderen mee kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Amber van der Meer