Loading...

Please wait...

In het jaar 2000 ben ik het bedrijf begonnen onder de naam Pennenland.nl. Pennenland.nl was in Nederland de eerste gespecialiseerde website voor de verkoop van bedrukte pennen. Ik heb destijds nooit kunnen bedenken dat dit de basis zou zijn voor het huidige Promo2000 met 11 gespecialiseerde websites en 10 medewerkers.

Mijn grootste uitdaging was en is om op een maatschappelijk verantwoordde manier te voldoen aan de wensen van de klant. Goede kwaliteit, de juiste uitstraling, lage prijzen, de arbeidsomstandigheden bij toeleveranciers, miliieubelasting en controle op het productieproces. Daarom werken wij veel met Europese fabrikanten waar dit makkelijk te controleren is. Maar ook toeleveranciers uit het verre oosten moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Certificeringen en keurmerken als TUV en PPP helpen ons daarbij. De websites van Promo2000 worden door een vast team dagelijks bijgewerkt om zowel de grote als de kleinere klant de laagst mogelijke prijs voor ieder product te kunnen bieden.

Van een eenmanszaak is Promo2000 uitgegroeid tot een bedrijf met hoog opgeleide, deskundige maar vooral gezellige medewerkers. Ik ben trots op deze medewerkers want Promo2000 kan door hen steeds meegaan met alle trends en ontwikkelingen in de wereld van bedrukte relatiegeschenken. Mijn team staat altijd klaar om jou te helpen de juiste relatiegeschenken te vinden.