Loading...

Please wait...

Nog even en het festivalseizoen staat weer voor de deur. De festivals zijn niet meer weg te denken; een feest, vaak van meerdere dagen, op gebied van kunst, film of theater. Tegenwoordig vooral populair onder de jongeren; de muziekfestivals. Zo was afgelopen jaar het Amsterdam Dance Event, met 350.000 bezoekers het best bezochte festival van Nederland! Tijdens deze festivals worden vaak promotieartikelen uitgedeeld. Denk hierbij aan polsbandjes die bedrukt kunnen worden met een dagprogramma, of keycords om naamkaartjes aan te hangen.

Wat als de kans bestaat dat het regent tijdens een festival? Bij ons kunnen er verpakkingen van poncho’s bedrukt worden met uw logo, tekst of afbeelding. Of juist het tegenovergestelde, hoe leuk is het om als bezoeker van een festival bij het betreden van het terrein een mooie zonnebril cadeau te krijgen?

Wilt u ook promotiemateriaal voor festivals of evenementen? Promo2000 is specialist op het gebied van promotiemateriaal bedrukken. We hebben vanaf nu een aparte categorie festivalartikelen. Kijk op onze website www.promocareland.nl/festival-artikelenvoor het complete aanbod!

Leuk om te weten: In 2014 werden er maar liefst 22,7 miljoen festivalbezoeken gedaan!