Loading...

Please wait...

Is dit een herkenbare gedachte? Daarom heeft Pennenland.nl de categorie “Grappige pennen”. Hier vind je een groot scala aan bijzonder vormgegeven pennen met een glimlach of een knipoog.

We hebben grappige pennen voor iedere doelgroep. Neem bijvoorbeeld de injectiemarker voor de dokter of de pen in vorm van bloem voor de hovenier. Met een eigen logo wordt het een uniek en persoonlijk relatiegeschenk. Door de leuke uitstraling van de pen trekt deze de aandacht waardoor uw logo en/of boodschap ook goed opvalt! Niet alleen bij de ontvanger maar ook bij de mensen daar omheen. Uw reclame boodschap komt op een heel aparte wijze extra in de schijnwerpers.

Grappige pennen bestellen? Wat dacht je van de boomstampenvismarkersinjectie balpennenbloemen markerspennen met lampjesbellenblaaspennen, pennen met tekstrolregenboogpennen, pennen in de vorm van een tube of botten. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt ze allemaal op onze site. Dus ga snel kijken, doe vrijblijvend een aanvraag naar een grappige pen en voorkom dat jouw pen in het laatje terecht komt.

Lees in onze vorige blog “Promotieartikelen bedrukken” informatie over het bedrukken van de artikelen