Loading...

Please wait...

Mooie rondingen, gave huid en perfecte oren. Waar koffiekopje tegenwoordig aan moet voldoen!  Zo makkelijk is het bestaan van een koffiekopje nog niet want bij een te klein oortje of verkeerde uitraling gaat de order aan je schoteltje voorbij….

In ons assortiment vind je vele soorten en maten koffiekopjes. Maar welk kopje is nou echt een goede match? In onderstaand stappenplan helpen wij je aan de koffiekop op het witte dienblad.

 

Stap 1: Aantal kopjes

Hoeveel kopjes je nodig hebt is afhankelijk van het aantal mensen dat er dagelijks gebruik van maakt. Ook moet je wat reserve hebben voor als er een keer eentje sneuvelt. Gelukkig brengen scherven geluk, zeggen we dan maar. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met het aantal bezoekers, kastruimte en afwasmogelijkheden.

Stap 2: Inhoud van de kopjes

Houd je van een slank model of mag het een maatje meer zijn? Om de inhoud van een kopje te bepalen nemen veel mensen het koffiezet apparaat als maatstaaf. Heb je bijvoorbeeld een Senseo apparaat dan is een kop van 300 ml een beetje overdreven. Een te klein kopje is ook weer niet fijn drinken. Pak dus een maatbeker en meet hoeveel koffie de automaat inschenkt. Houd rekening met minimale rand van 1 cm. Dat scheelt namelijk koffievlekken en verbrande vingers. Wanneer je zelf kunt regelen hoeveel koffie je inschenkt, bepaal dan wat voor jou een fijne hoeveelheid is.

Stap 3: Kleur van de kopjes

Kies je gewoon voor een wit kopje of wil je graag je huisstijl terug zien in de kleur? Een wit kopje is een veilige keuze waar de opdrukkleuren duidelijk naar voren komen. Ook met een fullcolour opdruk weten wij raad. Naast kopjes in veel verschillende, en zelfs matte, kleuren kun je bij ons ook kopjes bestellen in eigen PMS kleur.

Stap 4: Opdruk mogelijkheden van de kopjes

De opdrukmethode is afhankelijk van je logo. Zijn er veel kleuren en kleurverlopen in je logo dan moet dit middels sublimatie (fullcolour) gedrukt worden. Bestaat je logo uit 1 of 2 of 3 PMS- kleuren dan heb je een ruimere keuze. Bij elk product kun je onder “bewerking” lezen wat er mogelijk is bij het kopje.

Stap 5: Offerte aanvragen

Zie je door de koppen de kop niet meer? Geen paniek. Doe gerust een aanvraag naar een kopje waarvan jij denkt dat het goed bij je past. Upload eventueel je logo en geef je wensen aan. De experts van Promo2000 zullen contact met je opnemen en vinden jouw beste match.

 

Ook voor de thee-liefhebber hebben wij keuze in theeglazen!
Klik hier om ze te bekijken.