Loading...

Please wait...

Na twee en een half uur rijden kwamen wij om 11 uur aan bij Ahoy. Na even zoeken in het grote Ahoy vonden we een smalle ingang die ons leidde naar de beursvloer. In deze gang werden je zintuigen geprikkeld, wat tevens het thema van de beurs was: ‘amaze your senses’. Deze ingang was donker en versierd met felle neongekleurde slingers, die werden opgelicht door de speciale verlichting. Ook stonden er statafels met snoepgoed wat geproefd kon worden. Aan het einde van de gang kwamen wij op de beursvloer waar een fijne relaxte sfeer hing en zijn wij op ons gemak langs de stands gelopen. Er was ongelooflijk veel te zien en er waren veel stands met onderscheidende producten.

Nieuwe producten

Wij hebben bekende producten gezien, maar ook nieuwe producten die nog niet zo lang op de markt verkrijgbaar zijn, bijvoorbeeld de nieuwste rage ‘fidget spinners’. Daarnaast hebben wij bijgepraat met Senator en Prodir en is er ook contact gelegd met bedrijven over een eventueel samenwerkingsverband. Wij zijn ‘groen’ ingesteld en willen graag meer producten aanbieden uit deze categorie. Er zijn vele leuke inspiraties opgedaan en wij staan te trappelen om deze te verwerken in ons assortiment. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan papier met bloemzaadjes in de vorm van visitekaartjes of tassen. Daarnaast zijn er ideeën opgedaan om het bestaande assortiment uit te breiden met frisse producten die zich onderscheiden ten opzichte van het huidige aanbod. Onder andere gaan wij bedrukte horloges, die geheel naar eigen wens gecustomized kunnen worden, toevoegen aan ons assortiment.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ben jij benieuwd naar de producten die worden toegevoegd aan ons assortiment? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste promotionele producten!