Loading...

Please wait...

Val op tijdens het festival seizoen

Augustus betekent weer volop festivals in het hele land! Van het grachtenfestival tot Lowlands, deze maand is wederom weer druk. Wat onderneem jij dit jaar om op te vallen op het festival naast je outfit?

Laat de tassen bedrukken

Een tas is onmisbaar op een festival. Een prima reden om een unieke tas te bedrukken met jouw eigen ontwerp! Of het nou een leuke foto of bedrijfsuiting is, het kan allemaal. Bij ons vind je tassen die in full colour bedrukt kunnen worden. Prima voor een leuke foto dus!

Liever een bedrukte rugzak?

Blijf je langer dan één dag op het festival? Neem dan een goede rugzak mee. Deze zijn natuurlijk ook te voorzien van een unieke opdruk. Neem bijvoorbeeld een stevige Backtrack met jouw eigen website erop. Denk van te voren ook even na wat voor materiaal je zoekt voor de rugzak (non woven, katoen, nylon of polyester), hij moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen.

Een bedrukte rugzak bestellen doe je tegenwoordig eenvoudig en snel en je hebt keus uit een ruim assortiment. Bij websites zoals Promo2000 kun je snel het assortiment bekijken en een sample van te voren ontvangen. Niet geheel onverstandig als je een groot aantal bedrukte tassen wil bestellen.

Feest vieren en reclame maken tegelijk

Je zult het vast wel doorhebben, met een eigen opdruk kun je goed opvallen. Een prima manier om passief reclame te maken in je vrije tijd als je het mij vraagt! Natuurlijk zijn er ook andere producten te voorzien van een opdruk. Denk bijvoorbeeld aan een zonnebril bedrukken met jouw logo of een bedrukte reisbeker met een foto van jou en je vrienden.

Bovenstaande producten zijn trouwens ook goede relatiegeschenken of leuke cadeautjes voor je werknemers. Gebruik gerust deze inspiratie en laat je fantasie de vrije loop.