Loading...

Please wait...

“Het is een uit de hand gelopen hobby, zoals je wel vaker hoort. Het begint met 1 pen en groeit door naar de huidige verzameling van ruim 35.000 reclamepennen. Inmiddels verzamel ik al ruim 40 jaar reclame pennen, aparte pennen en luxe pennen van over de hele wereld. Sommige mensen “verzamelen” alles. Voor mij is dat niet echt verzamelen. Ik leg met toe op 1 ding en dat is pennen, in de breedste zin van het woord. Iedere dag kijk ik even op internet of er nog een pen te krijgen is die ik niet heb. In één oogopslag zie ik of deze al in mijn verzameling zit of niet!

 

Ga ik naar een beurs, kom ik in een winkel, zie ik een bekende, ben ik op vakantie…. bij mij gaat het altijd over pennen. Inmiddels weten heel veel mensen af van mijn hobby en daarom leveren ze hun pennen bij mij in. Zij hechten er vaak geen waarde aan, maar voor mij is het een welkome aanvulling. Na een drukke werkdag vind ik het heerlijk om te ontspannen met deze hobby.

 

Ik kan het niet laten: Mocht u een pen over hebben; ik ontvang ze graag! In de regio wil ik ze best komen halen. Een mailtje naar: bianber@hetnet.nl zou mij blij maken. Indien het echt een grote partij is met bijvoorbeeld een misdruk of niet afgenomen pennen, dan ben ik best bereid er een kleine vergoeding voor te geven.”

 

 

Een vriendelijke pennengroet,

 

Bart