Loading...

Please wait...

Powerbank

Powerbank

Een powerbank is een batterij of noodaccu waarmee je mobiele apparaten kunt opladen zonder stopcontact. Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld met de powerbanks! Maar bedrukte powerbanks zijn ook zeer geschikt om weg te geven, aangezien powerbanks erg functioneel zijn zal het product vaak gebruikt worden.

In deze blog gaan we verder in op onze kwaliteitscontrole, technische info en onze opvallende modellen.

Een belangrijk aspect voor ons is de productveiligheid. Wij hebben gemerkt tijdens het maken van onze productselectie dat er veel producenten zijn die onveilige powerbanks produceren. Met name bij powerbanks is het gebruik van veilige componenten en uitgebreide kwaliteitscontrole vóór, tijdens en na de productie essentieel. Onveilige powerbanks zijn erg gevaarlijk en kunnen spontaan in brand vliegen, ontploffen, werken niet of niet goed en kunnen de batterij van je apparaat beschadigen. Samen met onze fabrikanten hebben we een productieprocedure opgesteld waarin alle controles gedaan worden. Al onze fabrikanten zijn BSCI gecertificeerd.

Ook merken wij dat er vaak onduidelijkheid is over het oplaadvermogen van de powerbanks. Daarom hebben wij voor je een handig overzichtje samengesteld waarop je kunt zien wat het vermogen is van de powerbank en hoevaak je ermee een mobiel apparaat kan opladen.

Voorbeeld.

Een 3500mAh powerbank kan gedurende 1 uur 3500mA leveren. Het is afhankelijk van de input hoe snel de powerbank opgeladen kan worden. Hoe snel de powerbank uw apparaat kan opladen is afhankelijk van de output. In de tabel zie je het aantal keren dat je een gemiddeld apparaat kunt opladen met de aangegeven mAh.

Voor het beste resultaat adviseren wij een powerbank met een capaciteit groter dan, of gelijk aan de capaciteit van je apparaat te kiezen. De capaciteit is in veel gevallen eenvoudig te vinden in de handleiding. Om een tablet op te laten adviseren wij een output van minimaal 2100mA aan.

Naast de ‘standaard’ powerbanks met opvallende kleurtjes hebben we ook een aantal nieuwe powerbanks aan ons assortiment mogen toevoegen. Zo hebben wij nu powerbank ‘Lights’, hierop kan je logo verlicht worden bij het opladen! Ook hebben we een nieuwe topper in ons assortiment namelijk: powerbank ‘Coover’ in combinatie met een speaker.