Loading...

Please wait...

Prodir, beproefde Zwitserse kwaliteit.

Prodir, met hun beproefde en vaak onderscheiden Zwitserse kwaliteit, geweldig mooie kleuren en gedurfd vormgegeven pennen, is het beste en meest bekende merk in Pennenland.

Pennen moeten natuurlijk goed schrijven maar ze moeten ook uniek en modern zijn. Op het hoofdkantoor van Prodir, gevestigd in Zwitserland, werken 250 ervaren medewerkers die elke dag klaar staan om nieuwe duurzame pennen te produceren. Daarnaast zijn er acht vestigingen verdeeld over de hele wereld, waaronder Nederland. De teams werken goed samen om er zeker van te zijn dat elke bestelling tot in de puntjes verzorgd wordt. Prodir maakt ook fijn schrijvende vullingen. Een combinatie van effectieve vullingen en een sterke vorm geeft een mooie harmonie tijdens het schrijven.

Prodir ontwerpt regelmatig nieuwe modellen om het assortiment uit te breiden. Recent zijn de QS00 en de QS01 toegevoegd, deze 3d modellen zijn mooi, fris en authentiek. Het is zelfs mogelijk om een eigen 3D print te (laten) ontwerpen!

De Prodir pen is een echte aanrader als u op zoek bent naar promotiemateriaal van hoge kwaliteit. Prodir pennen met uw logo passen bij een verzorgd en waardevol bedrijfsimago. Alle pennen zijn naar eigen smaak te ontwerpen. Met de vele bedrukkingsmogelijkheden is elk logo geschikt voor deze pen!

Wij zijn er trots op dat wij Prodir dealer mogen zijn. Voor meer informatie kunt u ons bellen, mailen of appen.

Interview met Tom de Kleyn, Sales Director Benelux at Prodir

Wat is jouw functie en wat is er zo leuk aan jouw werk voor Prodir?

Tom

Sinds 2003 ben ik werkzaam voor Prodir en inmiddels eindverantwoordelijke voor de Benelux markt als Sales Director. Prodir is een prachtig bedrijf om voor te werken, dit komt omdat wij de klanten echt iets te bieden hebben. Denk hierbij aan de Zwitserse kwaliteitsschrijfwaren met een prijswinnend design en de soepele schrijfkwaliteit van onze innovatieve vullingen –tevens Swiss made. Daarnaast bieden wij de hoogst mogelijke service als A-merk.


Wat is de filosofie van Prodir?

Bij Prodir werken wij gezamenlijk met ons partner netwerk naar het beste resultaat op product en serviceniveau. Wij willen ten allen tijde aan de maximale wens van de eindklant voldoen. De eindklant kiest tenslotte voor Prodir als verlengstuk van hun communicatie omdat zij erin vertrouwen dat dit een meerwaarde heeft voor hun organisatie. Prodir wordt ambassadeur van hun merk. Daar staan wij voor. Swiss made, design en innovatie zijn belangrijke kernwaarden voor onze organisatie.

Waarom kiezen mensen graag voor een Prodir?

Prodir wordt regelmatig genoemd en geroemd als de best schrijvende pen in de promotionele markt. Bedrijven kiezen graag voor een kwalitatief betere pen van Prodir omdat zij begrijpen dat dit hun communicatie versterkt. Onze duurzame schrijfwaren gaan zeker 4.000 meter schrijven mee en brengen hun boodschap in die tijd tot wel 2.500 keer over.

Wat is jouw favoriete Prodir pen?

Mijn favoriete pen is de DS10 in Softtouch uitvoering, uitgevoerd met onze Superdry® gel vulling. De combinatie van de metalen clip met de Softtouch body en de fraaie beschikbare kleuren bieden een heel mooi totaalproduct.

DS10