Loading...

Please wait...

Promotieartikelen bedrukken?

Lolly’s, zonnebrillen, badslippers, badeendjes, pennen, mokken of tassen bedrukken? Wij bedrukken bijna alles! Maar wat zijn de bedrukkingsmogelijkheden?

Elk product heeft een standaard drukoppervlak waar de opdruk op gedrukt kan worden. Het drukoppervlak is op het ene artikel groter of kleiner dan op het andere. Vaak ligt dit aan het model van het artikel, denk bijvoorbeeld aan vorm, maar ook aan de drukmachine waarmee het artikel gedrukt wordt. De drukmogelijkheden zijn ook afhankelijk van de producerende fabriek.

Een pen die op vele manieren te bedrukken is, is de Senator Superhit. Deze pen kan bedrukt worden met PMS kleuren of fullcolour, op zowel de clip en houder, ook is er 360 graden bedrukking op de houder mogelijk. We kunnen daarom wel zeggen dat deze pen voor elk logo geschikt is! De fabriek van Senator beschikt over veelzijdige drukmachines die vrijwel elke bedrukking aankunnen.

Enkele opdrukmethodes van Senator:

High Definition
Met deze revolutionaire nieuwe printtechnologie zijn er veel meer mogelijkheden voor het bedrukken van de houder van een balpen. Met deze opdrukmethode kunnen er complexe verlopen in het logo bedrukt worden een geeft het een fotorealistisch beeld. High Definition is een fullcolour opdruk.

360 graden bedrukking
Ook wel rondombedrukking genoemd. Bij deze bedrukking wordt er gebruik gemaakt van zeefdruk en wordt er met PMS kleuren gedrukt. Het voordeel van deze bedrukmethode is het grote drukoppervlak wat te bedrukken is.

Logo Top
Bij Logo Top wordt het logo met een kunstharslaag bedekt, dit maakt het logo extra duidelijk. Een Logo Top is geschikt voor een klein oppervlak en een groot resultaat zoals op de bovenkant van de pen.

Clip opdruk PMS
Voor het bedrukken van de clip wordt er voor de meeste modellen tampondruk gebruikt. Voor een paar modellen (met platte clip) is zeefdruk mogelijk. De clip wordt vaak gebruikt als opdrukpositie voor een website of telefoonnummer.

Clip opdruk digitaal
De clips van een aantal geselecteerde modellen zijn ook fullcolour bedrukbaar. Net als op de houder, kan er dan ook op de clip gedrukt worden met kleurverlopen en geeft het een fotorealistische look.

 

senator superhit