Loading...

Please wait...

Vier grote hallen, bezet door 852 standhouders uit 33 verschillende landen maken de PSI de grootste Europese business to business beurs voor de promotieartikelenindustrie. De PSI biedt een uitermate geschikt platform voor productpremières en presentaties. Het is voor ons de ultieme gelegenheid om te netwerken en nieuwe ideeën uit te wisselen.

De promotieartikelenindustrie staat nooit stil. Bij Pennenland vinden wij het heel belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Voor ons is het bezoek aan de PSI een jaarlijks hoogtepunt en we voelen ons als kinderen in hun favoriete snoepwinkel. Pennen, sticky-notes, sleutelhangers, snoepgoed, tassen… in alle soorten en maten.
Het bezoek aan de beurs heeft ons nieuwe ideeën en inzichten gegeven. Fabrikanten hebben hun best gedaan om naast veel nieuwe producten, ook bestaande producten een 2015 ‘jasje’ te geven. Het valt ons op dat veel fabrikanten kiezen voor uitbreiding van het assortiment met meer kleuren. Druk- en leveringsprocessen ondergaan enorme verbeteringen. Veel nieuwe producten en kleuren staan al op onze websites. Met deze leuke en positieve veranderingen gaan wij u, ook in ons jubileumjaar, helpen om uw reclame uitingen stijlvol vorm te geven, of zoals de slogan van de PSI al aangeeft : Style your business!