Loading...

Please wait...

Zomer en vakantie, dat zijn twee woorden die als muziek in de oren klinken! Voor veel mensen betekent dit genieten van de zee en het strand. Heerlijk langs de kust wandelen bij zonsondergang of gewoon languit zonnebaden! Hoewel veel mensen genieten van de vakantie kan het reclame maken natuurlijk gewoon doorgaan.

Mok bedrukken? Doe mij maar een thermosfles!

Je hebt het vast vaker gezien, bedrukte pennen of mokken met een bedrijfslogo. Goede promotie voorwerpen op zich, maar niet echt bedoeld voor op het strand. Wat een zomerse variant kan zijn voor de mok is bijvoorbeeld een bedrukte thermosfles. Door de thermosfles te voorzien van een mooie opdruk (bedrijfslogo en website bijvoorbeeld) krijgt deze een mooie plek naast de handdoek.

Waar lig jij nou op?

Over handdoeken gesproken, deze kunnen natuurlijk ook worden voorzien van een dosis bedrijfsreclame! Strandlakens kunnen onder andere worden voorzien van een borduring met de bedrijfsuiting. Uiteraard kan ook gekozen worden voor bedrukte handdoeken. Dit hangt maar net af van je smaak!

Wat neem je mee naar het strand?

Dit is voor velen toch weer moeilijk (en dat maakt het stiekem ook leuk), de tas inpakken! Bovenaan je lijstje staan natuurlijk: zwemkleding, handdoek en een goede zonnebrandcrème (smeer je goed in!). Maar goed, iedereen weet dat het daar niet bij blijft. Denk bijvoorbeeld ook aan:

  • Natuurlijk een (linnen) tas
  • Strandslippers
  • Pet / hoed
  • Zonnebril
  • Waterflessen
  • Strand bal of frisbee
  • Thermosfles

Geef het een likje verf

Als bedrijf zijnde kun je bovenstaande opsomming gebruiken als inspiratie. Bij Promo2000 kun je terecht om deze relatiegeschenken te bestellen en laten bedrukken. Door strandartikelen te bedrukken heb je het beter bekeken en wordt je beter bekeken!