Loading...

Please wait...

A4 schrijfmappen leder bedrukken

1 producten

Producten per pagina

A4 schrijfmappen leder bedrukken

A4 schrijfmappen leder bedrukken is bij Promo2000 een aparte afdeling waarin alleen schrijfmappen te vinden zijn in A4 formaat én die van echt leder zijn gemaakt. Een aantal mappen is gemaakt van leer, waarbij de dierenhuid bewerkt is en direct wordt gebruikt. Dan zijn er ook mappen die gemaakt zijn van bonded leather. Dat zich laat vertalen naar ‘gebonden leer’. Het wordt ook gereconstrueerd leer of gemengd leer genoemd. Dit soort leer is samengesteld uit meerdere laagjes vezels of papier, dat daarna afgedekt is met een laagje geraspt leervezel . En dat is vermengd met een bindingsmiddel van polyurethaan. Er is uiteraard een prijsverschil tussen de verschillende soorten en kwaliteiten leder.

De Tucson serie lederen schrijfmappen

Bij de promotionele schrijfmappen is de serie TUCSON erg populair, deze serie is al vele jaren goed verkocht. Bij deze serie vind je onder ander de Tucson Governor, de Tucson Mayor, de Tucson Emperor en de Tucson President. Deze mappen zijn zeer compleet uitgerust met diverse insteekvakjes, schrijfblokken en balpen. Maar ook al naar gelang het model uit te breiden met een rits, ringband of calculator. Elk van deze modellen leveren we in een geschenkdoos zodat je de map als echt een mooi relatiegeschenk kunt presenteren.

Zijn er schrijfmappen met een rits?

Wil je een lederen schrijfmap met rits of zonder rits? Bij ons heb je de keus. Een schrijfmap of documentmap van echt leder in A4 en in A5 formaat is een waardevol geschenk. Je logo drukken we op de documentmap of we graveren het op het metalen plaatje. Geschikt voor dagelijks gebruik is een bedrukte schrijfmap een uitstekende reclamedrager. Het totale aanbod van A4 mappen vind je in de categorie ‘Schrijfmappen bedrukken A4‘.