Loading...

Please wait...

Goedkope USB sticks bedrukken

6 producten

Producten per pagina

Goedkope USB sticks bedrukken

Wil je goedkope USB stick bedrukken? In deze categorie vind je de USB sticks met de voordeligste prijs zodat ook voor jouw bedrijf goedkope usb sticks bedrukken binnen handbereik ligt. Onze goedkope USB sticks zijn van een prima kwaliteit en uitstekend geschikt voor opdruk. Wil je een compleet overzicht van al onze USB sticks? Bekijk dan ons volledig assortiment USB sticks.

Wat is de prijs?

De USB sticks kunnen voorzien worden van uitwisbare of onuitwisbare data en voor een flink aantal bedrukte USB-sticks is een geschenkverpakking of accessoire beschikbaar. De prijs voor USB sticks fluctueert onder invloed van de dollarkoers en de kosten van de Verre-Oosten chip-productie . Daarnaast is de prijs afhankelijk van het afname aantal en van de geheugeninhoud en de soort bewerking. Vandaar dat de prijs niet bij het artikel vermeld staat. Wij mailen je snel de actuele prijs bij aanvraag.

Het bewerken van een USB stick.

Bij elk artikel kan je zien welke bewerking mogelijk is.
Dat kan je zien aan de rondjes die links in de bovenhoek van de afbeelding staan. Een gekleurd cirkeltje met de letters FC erin, betekent dat we het product fullcolor kunnen bedrukken. En een zwart cirkeltje met de zwarte letters PMS er in, geeft aan dat we het artikel per PMS kleur bedrukken. Tenslotte is er het zwarte rondje met een soort radartje erin. Dat is het pictogram voor een laser gravure. Maar het drukformaat en de bewerking staat ook aangegeven in de tekst, bij elk product.