Loading...

Please wait...

USB pennen bedrukken

1 producten

Producten per pagina

USB pennen bedrukken

In deze categorie USB pennen bedrukken vind je USB sticks in de vorm van een pen of styluspen. Wil je een compleet overzicht van al onze USB sticks? Bekijk dan ons volledig assortiment USB sticks.

USB pennen met opdruk

Een bedrukte USB pen is een USB stick gecombineerd met een balpen. Vaak een robuust model omdat de USB stick niet zo smal is. Handig, makkelijk mee te nemen en multifunctioneel. Op de meeste USB pennen kan jouw logo zowel gegraveerd als gedrukt worden, afhankelijk van het materiaal waarvan de USB pen is gemaakt.
Het grote voordeel van USB-pennen ten opzichte van de normale standaard USB sticks, is dat een bedrukte stick geheel uit beeld is als je de stick in je computer stopt ( zeker als je computer onder je bureaublad staat) maar bij een pen zal het schrijfgedeelte op je bureau blijven liggen. En daarmee ligt ook je logo weer in beeld!

Wat is de prijs van een bedrukte USB pen?

De prijs van de USB pennen is afhankelijk van de geheugeninhoud; hoe meer inhoud, hoe hoger de prijs zal zijn. De inhoud wordt gemeten in het aantal GB, staat staat voor Giga Bytes. Ook is de prijs afhankelijk van de actuele dollarkoers en de Chinese chipmarkt. Vandaar dat de prijs op aanvraag is. Laat ons weten welke USB-pen je graag zou willen hebben, hoe je logo eruit ziet en welk aantal je zou willen afnemen, dan berekenen wij graag de actuele prijs voor je uit. Die prijs blijft dan een week geldig en als je later dan die week wilt beslissen, dan mailen we je gewoon opnieuw de actuele prijs. Dat is beter bekeken met Promo2000.