Loading...

Please wait...

BIO schrijfmappen bedrukken

5 producten

Producten per pagina

Bio schrijfmappen bedrukken

Bio schrijfmappen bedrukken doe je bij Promo2000 want dan word je beter bekeken! Het totale aanbod van A4 mappen vind je in de categorie ‘Schrijfmappen bedrukken A4’.

Het bewerken van dit soort schrijfmappen is wel vaak iets lastiger dan de conventionele schrijfmappen. Dat komt door de gebruikte materialen. Zo heeft kurk een onregelmatige structuur met putjes en gaatjes waardoor de drukinkt kan verdwijnen in zo’n putje. Bij gerecycled papier is het zo dat de drukinkt  diep wordt ingezogen door het grove papier. Dan is de opdruk dus veel minder duidelijk. En ook drukkleuren kunnen anders tonen als ze op bruin karton gedrukt zijn in vergelijk met diezelfde drukkleur op een witte ondergrond.

Milieuvriendelijke promotie

Daar vind je schrijfmappen van karton en van kurk en een schrijfblok van eucalyptus papier dat met bio-inkt wordt bedrukt. Bio schrijfmappen is de afdeling waar wij je de ecologisch meer verantwoorde producten in deze groep tonen. Maar BIO is eigenlijk niet het juiste woord, eigenlijk moeten we spreken over ecologisch verantwoord of milieuvriendelijk. Want het woord biologisch is een beschermde term. En de schrijfmappen die wij u hier presenteren zijn wel minder belastend voor het milieu maar niet per se van biologische bestanddelen. Het aanbod in deze mappen is nog niet groot want er is nog weinig vraag naar. Maar je zult zien dat de vraag groeiend is en dat ook in de schrijfmappen zich de milieubewuste trend voortzet.