Loading...

Please wait...

Houten USB sticks bedrukken

3 producten

Producten per pagina

Houten USB sticks bedrukken?

In deze categorie vind je USB sticks uit de afdeling houten USB sticks bedrukken. Ze zijn van natuurlijke materialen zoals hout en bamboe. Houten USB sticks bedrukken is een trendy manier van promotie maken en dat past prima in moderne marketing campagnes. Wil je een compleet overzicht van al onze USB sticks? Bekijk dan ons volledig assortiment USB sticks.

Duurzame houten USB sticks

Moderne technologie gaat hand in hand met duurzaamheid en eco-bewustzijn : deze USB sticks zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en bamboe. Natuurvriendelijk, ecologisch, milieubewust of bio, er zijn veel termen voor te bedenken maar het gaat er uiteindelijk om dat deze bedrukte USB sticks precies dát uitstralen wat je uit wil stralen: dat jouw bedrijf modern is én dat jij rekening houdt met ons milieu.

Wat kost een bedrukte houten USB stick?

De prijs van USB sticks hangt af van het afname aantal, het gewenste model, van de exacte bewerking die je wilt ( opdruk met PMs kleur, fullcolor opdruk, fullcolor doming of gravure). Maar vooral hang de prijs af van de geheugeninhoud die je kiest. Hoe meer geheugen, hoe hoger de prijs. Het geheugen wordt aangegeven in GB en begint meestal bij 2 GB, naar 4 GB en zo door tot 128 GB of hoger. GB staat voor Giga Byte. Voorheen werden er ook USB stick aangeboden met MB ( Mega Byte) maar bijna alle sticks hebben nu een GB inhoud.

Daarnaast fluctueert de prijs van USB sticks ook omdat de geheugenchip onderhevig is aan prijsschommelingen onder invloed van de internationale chip-markt en de stijgingen en dalingen van de aandelen op de beurzen.