Loading...

Please wait...

Senator pennen – een kijkje achter de schermen bij Senator

Als we kijken naar welke pennen het meest worden verkocht, dan komen we al snel uit bij de pennen van Senator. Pennen van Duitse makelij in veel verschillende varianten en kleuren. De Senator Superhit is één van deze pennen: een simpele, mooie pen voor een nog mooiere prijs. De pen is te personaliseren met verschillende drukmogelijkheden en te verkrijgen in allerlei leuke kleurtjes.

Senator pennen

Uiteraard is de Superhit niet de enige pen die door Senator wordt geproduceerd. Het assortiment is groot genoeg, zodat er voor iedereen iets tussen zit. Zo hebben de Senator pennen grote drukvlakken en vele drukmogelijkheden, zodat elk logo op één van de pennen gedrukt zou moeten kunnen worden. En dat is te merken. Er worden dagelijks meer dan 1 miljoen pennen geproduceerd op het hoofdkantoor in Duitsland. Op deze thuisbasis gebeurt het allemaal: van concept, ontwerp, productie, bedrukken, assemblage tot de logistiek. Door dit in eigen hand te houden, onstaan er mooie promotionele artikelen van hoogwaardige kwaliteit.

Senator pens

 

Een kijkje achter de schermen

Jan Willem Wensink is Sales Manager Benelux bij Senator, de persoon die ons meer kan vertellen over Senator. Kort hebben wij hem een aantal vragen gesteld over zijn functie bij senator en de wat Senator nou zo’n goed merk maakt.

 

Senator - meer dan een pen

Wat houdt jouw functie bij Senator in?
Als Sales Manager fungeer ik als eerste aanspreekpunt voor onze relaties in de Benelux op het gebied van offertes, uitwerken van aanvragen, prijsafspraken en leveringsvoorwaarden. Daarnaast vertegenwoordig ik door het jaar heen het bedrijf op meerdere beurzen.

Hoe ben je bij Senator terecht gekomen?
Bijna 3 jaar geleden ben ik benaderd via LinkedIn. Zodoende ben ik in contact gekomen met Senator Benelux en via de sollicitatieprocedure ben ik in juni 2014 gestart.

Wat maakt het werken bij Senator zo leuk?
Elk contact en elke vraag is anders. Er zit heel veel variatie in het werk, omdat iedereen net weer iets anders wil dan een concullega. Zodoende wordt er constant een beroep gedaan op je creativiteit, iets wat ik erg leuk vind, en je vermogen om mee te denken met de klant en de eindklant.

 

“Extramoredinary zijn voor de klant en de eindklant.
Dit is ook niet voor niets onze slogan.”

 

Wat is de missie van Senator?
Extramoredinary zijn voor de klant en de eindklant. Dit is ook niet voor niets onze slogan. Wij willen voor elk budget en elke eindklant een passend en kwalitatief hoogstaand product leveren. Daarnaast staat service erg hoog in het vaandel bij Senator. Dit is dan ook gelijk een onderdeel van onze werkzaamheden, waarmee wij werkelijk in staat zijn om ons te onderscheiden.

Wat zijn de kernwaarden van Senator?
Wij staan voor kwaliteit, service, betrouwbaarheid en snelheid.

Waarom kiezen mensen voor een Senator pen?
Senator staat symbool voor prachtige pennen met eindeloze opties om de pen te personaliseren, tegen elk budget. Dit gecombineerd met betrouwbaarheid en een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt Senator erg populair.

Tot slot, welke Senator pen is jouw favoriet?
De Liberty pen is mijn favoriet. Deze pen heeft een moderne, krachtige uitstraling maar oogt tegelijkertijd ook heel simplistisch. Iets wat er past bij deze tijdsgeest. Daarnaast is de Liberty pen beschikbaar in heel veel kleuren en varianten. De pen is aan te vullen met een kunststof punt, soft grip en metalen clip.

Senator - meer dan een pen

 

Wij doen met plezier zaken met Senator en hopen jou binnenkort van dienst te mogen zijn. Voor vragen kan je ons altijd bellen of mailen.