Loading...

Please wait...

Custom made sleutelhangers

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

10 producten

Producten per pagina

Custom made sleutelhangers

Kan je niet de sleutelhanger vinden die je zoekt? Kijk dan eens bij onze custom made sleutelhangers. We kunnen jouw eigen ontwerp of je logo maken in diverse materialen.

  • Hard kunststof 2D: we kunnen een platte vorm naar jouw wens uit hard kunststof uitsnijden en voorzien van een fullcolor logo. Het voordeel is dat dit materiaal heel licht is en dat er een CMYK opdruk op komt. Dus er zijn geen beperkingen in de opdruk.
  • Of hard kunststof 3D : van jouw gewenste vorm maken we een 3-dimensionale mal gemaakt waarin vloeibaar kunststof wordt gespoten dat hard wordt. Het vormpje kunnen we in alle kleuren maken. Opdrukmogelijkheden op een 3D-vormpje zijn beperkt maar het voorwerpje is een echt realistisch object in mini-uitvoering.
  • Zacht PVC / rubber in 2D : je logo maken we van gekleurde rubber of zacht PVC. Je krijgt dan een redelijk buigbaar object dat fijn aanvoelt en mooie heldere kleuren heeft. Op de achterzijde kan je een opdruk laten toevoegen.
  • Of zacht PVC / rubber in 3D : de vorm wordt 3 dimensionaal weergegeven, net zoals bij het harde kunststof #D maar in dit geval in rubber.
  • Metaal : van je vorm maken we een 3D-mal. Daarna gieten we een vloeibaar metaal  in die mal. Dat laten we uitharden.  Het metaal kunnen we ook in kleuren. Zelfs een korte tekst of naam erin verwerken is mogelijk.
  • EVA / foam : de gewenste vorm snijden we uit vellen zacht en gekleurd foam. Die vellen plakken we op elkaar zodat er meerdere laagjes ontstaan. Superlicht van gewicht! Een opdruk van tekst kunnen we erbij plaatsen.