Loading...

Please wait...

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder Whatsapp. Bijna iedereen gebruikt het dagelijks om de ander even snel een berichtje te sturen, al is het alleen maar om te vragen hoe het gaat. Wie pakt er nu nog de telefoon om de ander te bellen en het ‘live’ te vragen? Gelukkig gaat bij ons de telefoon nog regelmatig over, zijn we voor simpele vragen te bereiken via de chat op onze website, maar toch werden we getriggerd door het gebruik van Whatsapp.

Maar hoe belangrijk is Whatsapp nu voor bedrijven? Volgens Jarno Duursma, schrijver van het boek Whatsapp voor bedrijven, zijn er vier belangrijke redenen om Whatsapp zakelijk te gebruiken.

  1. De doelgroep bevindt zich op Whatsapp, het blijkt dat er al 9,5 miljoen actieve gebruiker zijn, alleen al in Nederland.
  2. Whatsapp is heel gemakkelijk te gebruiken, het is laagdrempelig en daardoor snapt iedereen de app.
  3. Berichten worden eigenlijk altijd gelezen. De app staat wereldwijd in de top 5 van meest geopende apps.
  4. Whatsapp kan conversieverhogend werken. Het vertrouwensgevoel is bij de app hoger dan op andere social media kanalen waar ook anderen meekijken.

Ook wij willen dit gaan proberen en dus ligt er een bedrijfstelefoon klaar om uw berichtjes te ontvangen. Wilt u snel iets vragen? Heeft u ergens een pen gevonden die u leuk vond en weet u niet welke pen dit is? Door middel van een foto kunnen wij u daarmee helpen!

Wij zijn te bereiken op +31 (0)6 578 49 992 en staan u graag per Whatsapp te woord!
Ook zijn we tijdens kantoor uren bereikbaar via:

– Telefoon: 0857920071
– Mail: Info@promo2000.nl
– Chat