Loading...

Please wait...

Teamuitje Promo2000 groot succes!

Tot op de dag zelf is geheim gebleven wat de dagplanning is voor het teamuitje. In de speciaal hiervoor aangemaakte groepsapp word al flink gespeculeerd en zijn veel tips gegeven wat betreft het meenemen van spullen en het dragen van bepaalde kleren. Duikbril, zwemvliezen, ballon, lepel en hardgekookt ei, het is allemaal voorbij gekomen in de app. Iedereen heeft er erg om gelachen, maar de grote vraag blijft toch….wat gaan we doen?

De dag is eindelijk aangebroken, de gordijnen gaan open en het is heerlijk zonnig weer. Een perfecte dag voor een teamuitje dus. Klokslag half tien gaat bij iedereen de telefoon…. het is de locatie! Uiteraard wordt er heftig gegoogeld naar het adres, maar erg wijs kun je er nog niet uit worden. Google brengt ons naar een voetbalvereniging of sportpark…. gaan we voetballen?! Iedereen stapt enthousiast in de auto en haast zich naar de opgegeven locatie…de spanning stijgt!

Daar zijn we dan, allemaal in ons Promo2000 t-shirt. Via een hobbelige Boogschietenzandweg komen we aanrijden op het park en daar staan ze, de doelen voor het handboogschieten. Gaaf! Als heuse middeleeuwse schutters treden we binnen in het gebouw, waar we een warm welkom krijgen met koffie en koeken. Tijdens de koffie wordt ons de kunst van het handboogschieten uitgelegd, waarna we in groepjes van twee de baan op kunnen. Na de eerste ronde ligt een groot deel van de pijlen op de grond, een opwarmronde 🙂 Uiteindelijk gaat het iedereen goed af en hebben we zelfs een aantal keren de roos geraakt. Een extra wedstrijdelement komt erin door de ballonnen die op het bord worden geprikt. We moeten de ballonnen kapot schieten! Een uitdaging… daar houden we van!

kart

De eerste activiteit is voorbij en we krijgen het adres van de tweede locatie door. Daar gaan we ook lunchen. Pottendijk Westzijde in Nieuw Weerdinge… is dat geen kartcircuit? Enthousiast en een beetje hongerig van het handboogschieten springen we allemaal weer in de auto, op naar de volgende locatie. Je kunt het op een afstandje al ruiken, de geur van banden en benzine. We gaan karten! We hebben met z’n allen eerst genoten van een heerlijke lunch met broodjes, soep en vegetarische kroketten. We kunnen er weer tegenaan! Na een korte briefing over regels en veiligheid kan iedereen zich in een overall hijsen en een helm uitzoeken. De eerste ronde is de kwalificatie ronde. Hiermee worden de startposities voor de uiteindelijke race bepaald. Spannend dus! Na de kwalificatie was er een kleine drinkpauze en toen was het moment daar….de wedstrijd kan beginnen! We verbazen ons erover wat een competitie met mensen kan doen, de ware aard van je collega’s komt naar boven. 🙂

We sluiten de dag af met een borrel en lekkere hapjes, heerlijk in het zonnetje. De dag was geweldig: perfect weer, leuke activiteiten en leuke collega’s. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad en we zullen er nog een behoorlijke tijd van nagenieten.