Loading...

Please wait...

Speakers

19 producten

Producten per pagina

Speakers bedrukken met logo.

Ja, zelfs speakers kunnen we bedrukken met je logo! En we hebben een groot assortiment in uiteenlopende prijsklassen. Van de meest eenvoudige speakers die je makkelijk uitdeelt omdat ze al voor ene klein bduget verkrijgbaar zijn. Maar ook hebben we speakers van het merk Sony, van het Nederlandse Fresh ‘n Rebel en van JBL.
We hebben lang niet alle modellen op de website staan maar van deze merken hebben we de meest populaire versies allemaal voor je klaar staan. Als je ons laat weten welk merk of welk budget je voorkeur heeft, dan kijken wij met je mee wat de beste keus zou zijn voor jouw bedrijf.

Druktechnieken.

De druktechniek die we gaan gebruiken, hangt samen met het materiaal waarvan het product gemaakt is. Maar ook de vorm van de speaker bepaalt wat er mogelijk is omdat het product wel of niet op een bepaalde drukmachine past. Maar daariver hoef je niet na te denken want bij elk product staat ene icoontje op de afbeelding en dat icoontje laat zien wat de mogelijkheden zijn. Voor fullcolor opdruk zie je een rondje met een gekleurde rand en de letters FC erin. En voor een opdruk per PMS kleur zie je een rond iconntje met de letters pms erin. We laten het je graag zien!