Loading...

Please wait...

Tijd voor de BBQ!

Wist je dat een houtskoolbarbecue de meest gebruikte barbecue in Nederland is? Barbecueën op houtskool geeft dat heerlijke smaakje aan het eten. Die houtskool moet goed heet worden, maar de aanmaakblokjes aansteken met een normale aansteker lukt niet altijd; vaak brandt je, je vingers. Hoe leuk is het om familie, vrienden of medewerkers te voorzien van een barbecueaansteker (link naar pagina) met je eigen logo?

De barbecueaansteker heeft een lange loop, zodat je de aanmaakblokjes op een veilige manier aan kunt steken, zonder je te BBQ aanstekerbranden. De meeste aanstekers hebben ook nog eens een groot drukvlak van soms wel 45 x 13 mm! Op deze manier valt je eigen logo goed op!

Iedereen kent vast de standaard gasaanstekers. Deze ligt bij de meeste mensen thuis in het laatje. Maar er zijn ook andere varianten! Wat dacht je van een barbecueaansteker met een ingebouwde flesopener en lampje? Superhandig om gelijk dat frisse biertje mee te openen! Deze aansteker kan bedrukt worden op een vlak van 40 x 12 mm. Of misschien een chique staafaansteker van aluminium? Met je logo gegraveerd op dit product, geef je een exclusief geschenk aan relaties.

De aanstekers hebben een gemiddelde levertijd van 8 -15 werkdagen. Voordat de zomer ten einde is, kan je iedereen nog voorzien van een mooie gepersonaliseerde barbecueaansteker! Interesse in een visual of prijsopgave? Laat het ons weten, stuur je logo en we helpen je graag!

Aansteker staaf