Loading...

Please wait...

Een floating pen is een pen met een drijvertje dat heen en weer beweegt als de pen bewogen wordt. Het drijvertje bevindt zich in de transparante koker van de pen. De vloeistof in de koker zorgt ervoor dat de drijver zich vrij kan bewegen. Een floating pen wordt meestal gebruikt voor promotionele doeleinden.

Floating pen: uniek

De floating pen is uniek ten opzichte van andere pennen omdat je een afbeelding, die gedrukt is op een doorzichtige folie, kan laten bewegen in een doorzichtige koker die gevuld is met vloeistof. Door de pen te bewegen, gaat de afbeelding naar boven en weer naar beneden.  De floater wordt gebruikt om producten of diensten te promoten of kan je gebruik maken van een grappig tafereel met de website of telefoonnummer van jouw bedrijf. Mogelijke varianten van deze pennen zijn een parachutist die zweeft, een auto die heen en weer rijdt, een cruiseschip dat vaart, maar er kan ook gekozen worden om een bedrijfslogo heen en weer te laten drijven met de bedrijfsnaam op de achtergrond. Tientallen merken zoals Coca-Cola, M&M, Michelin, de musical Sound of Music en vele andere, gingen u al voor. De floating pen een gegarandeerde eyecatcher en springt eruit tussen andere pennen. Het principe hoe de floating pen werkt is hieronder beschreven.

floating pen ontwerp

 

Floating pen ontwerpen

Het ontwerp wordt opgemaakt uit vier delen, die ieder in full colour zijn te bedrukken, in totaal:

  1. Back-Panel: de achterkant van de koker, meestal wordt hier het webadrews geplaatst
  2. Floater: Het bewegende deel, een afbeelding op een transparante folie dat heen-en-weer beweegt
  3. Background: de afbeelding dat achter de floater wordt geplaatst
  4. Foreground: de afbeelding dat voro de floater wordt geplaatst.

Door de drie laatstgenoemde delen achter elkaar te plaatsen wordt er diepte gecreëerd in het ontwerp. Naast floating pennen verkoopt Promo2000 ook andere floating producten, zoals floating tandenborstels.

 

Nieuwsgierig of er een floating product is dat naar wens kan worden gemaakt om jouw bedrijf te promoten? Neem dan vrijblijvend contact op via info@promo2000.nl of bel ons op 0031 85-7920071.