Loading...

Please wait...

Wat zijn de nieuwe trends in relatiegeschenken voor 2017?

1. Groene productieSprout

Zoals je kon lezen in de blog van 30 augustus: “Hoe groen is jouw kantoor?”, stijgt de vraag naar ecologische relatiegeschenken. Ook dit jaar zal die trend doorzetten. Zo hebben wij bijvoorbeeld SPROUT potloden. Dit is een potlood met zaadjes achterin het potlood. Als je het potlood plant, groeit hij uit tot kruid of bloem!

2. Technologie

PowerbankWe leven in een wereld waarin enorme technologische ontwikkelingen zijn. Alles gaat via de pc of laptop en het is goed om mee te gaan met de tijd. Vorig jaar waren de powerbanks al razend populair, maar ook dit jaar zijn ze weer volop aanwezig. Net als speakers, virtual-reality brillen en USB-STICKS. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze technologische snufjes? Kijk dan op usbland!

 

3. Eten en drinkenTutti frutti

Een trendy relatiegeschenk voor 2017 is de waterfles met infuser. Dit is een waterfles waarin vers fruit kan, zodat de smaak en de vitaminen van het fruit in het water komt. Dus drinken wat gezond en lekker is! Biologisch snoep is ook erg populair. Dit is snoep zonder sacharose en gelatine. Wij hebben biologisch snoep op onze website staan: pepermunt, fruitrolletjes, zuurtjes en drop.

4. Kleuren

De zachte kleuren die vorig jaar in waren worden nu vervangen door warme en diepe kleuren. Zoals bruin, groen, blauw en terracotta. Ook een aantal felle kleuren zal naar voren komen in 2017 zoals rood, mosterdgeel en paars. Veel aardetinten dus, maar ook pittige, felle kleuren. Wij adviseren je graag over leuke producten in deze kleurstijlen!

Wij hopen dat deze vier trends in relatiegeschenken jou helpen ook in 2017 een succesvolle ondernemer te blijven. Wil jij graag op de hoogte worden gehouden van de nieuwste trends in relatiegeschenken? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Abonneren op nieuwsbrief