Loading...

Please wait...

Welke relatiegeschenken geef je weg op de beurs?

Beurzen zijn ontzettend handig om nieuwe klanten te ontmoeten en een praatje te maken met bestaande relaties. Een bedrukt relatiegeschenk mag natuurlijk niet ontbreken, maar wat ga je uitdelen? Hieronder vind je een aantal tips voor het kiezen van het juiste geschenk.

Relatiegeschenken op een beurs: 3 tips

Tip 1: Zorg voor originaliteit en herkenbaarheid
Met een pen en visitekaartje zit je natuurlijk altijd goed maar met een origineel geschenk blijf je langer in het geheugen van de klant hangen. Nu hoor ik je denken; wat is nou leuk, handig en ook nog eens origineel? Zorg dat je relatiegeschenk echt iets zegt over jouw bedrijf of dienst, bijvoorbeeld een USB-Stick met persoonlijke datainstallatie. En zorg ervoor dat je herkenbaar bent : als je een auto-schadeherstelbedrijf hebt, geef dan geen alledaagse pen maar geef dan Prodir QS03, dat is een pen waarop de structuur van autobanden is aangebracht.

Tip 2: Geeft een handzaam gebruiksproduct.
Een paraplu of fles water is hartstikke leuk maar doe je de relatie er echt een plezier mee om met grote of zware spullen te sjouwen…. wij denken van niet. Ook iets breekbaars is onhandig om in de trolleys en shoppers mee te nemen. Ook wordt een gebruiksproduct langer bewaard dan een sier- of decoratieproduct. Bij ons kun je tegenwoordig een custom made winkelwagenmunt laten ontwerpen die ook nog eens (heel handig) aan de sleutelbos te bevestigen is.

Feitje: Nederlanders gaan gemiddeld 3x per week naar de supermarkt. Dat betekent dat ze maar liefst 140x per jaar jouw logo zien!

Tip 3: Bestel op tijd je producten
Het is belangrijk om de promotieartikelen op tijd in huis te hebben zodat je niet met lege handen staat. Bestel daarom op tijd en informeer naar de levertijd van het desbetreffende product. Een aantal producten kan in overleg al binnen 5 werkdagen geleverd worden maar er zijn ook producten waarbij je rekening moet houden met 15 werkdagen. Voor meer informatie kun je onze blog van 11 mei lezen.

Inspiratie nodig? Kijk eens op www.promo2000.nl of stuur een mailtje naar [email protected].

Ook hebben wij duurzame relatiegeschenken, groene relatiegeschenken, biologische relatiegeschenken en milieuvriendelijke relatiegeschenken!