Loading...

Please wait...

Wereld Vriendschapsdag is opgericht in 1935 door het Amerikaanse congres. Het is een dag om stil te staan bij de vrienden die je hebt en ze te laten weten hoe belangrijk ze zijn of om de telefoon eens te pakken en vrienden waar je lang geen contact meer mee hebt gehad op te bellen.

In 1997 werd Winnie de Poeh toegewezen door de VN als ambassadeur van de vriendschap. Winnie de Poeh heeft namelijk veel vrienden zoals; Knorretje, Teigertje en Iejoor. Ken je ze nog?

Uit onderzoek blijkt dat mensen met meer en betere sociale contacten 50% minder kans hebben op vroegtijdig overlijden. Je geluksgevoel stijgt met 25% als je een vriend hebt die minder dan 1,6 kilometer bij je vandaan woont. Een ander leuk feitje is dat vriendschap na ouderlijke hechting komt, maar voor liefdesrelaties. Genoeg reden om wereld vriendschapsdag te vieren.

Vriendschappelijke zakenrelaties opbouwen

Wereld vriendschapsdag kun je ook met je zakelijke relaties vieren. Net als bij persoonlijke relaties is het ook belangrijk om te werken aan de relatie met de klant. Een tevreden klant zorgt uiteindelijk voor een hoge klantloyaliteit en goede referenties. Om een goede relatie met de klant te behouden zul je aan bepaalde verwachtingen moeten voldoen. Een aspect waar steeds meer focus op ligt in de zakelijke relatie is vriendschap. Dit krijg je niet zomaar en hier moet je wat moeite voor doen. Wanneer je een vriend voor de klant bent zul je plezierig contact hebben. En waarmee maak je een vriend blij? Met een cadeautje! En dan hebben we het natuurlijk over een cadeautje met jouw bedrijfsnaam erop vermeld! Kijk daarom snel op www.promo2000.nl en vind het perfecte cadeau voor wereld vriendschapsdag.