Loading...

Please wait...

Metalen pennen

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

merk

levertijd

materiaal

kleur

soort pen

schrijfkleur

mechanisme pen

minimale afname

kenmerken pen

druktechniek

Categorieën

Categories

Filter op

Producten 1–36 van 81

Producten per pagina

Metalen pennen bedrukken

Het bedrukken van metalen pennen is tegenwoordig veel beter mogelijk dan vroeger.
Daar zijn twee redenen voor.
Ten eerste zijn er nieuwe druktechnieken bij gekomen. Waar we eerst alleen tampondruk en zeefdruk tot onze beschikking hadden, is er tegenwoordig ook een digitale fullcolor opdruk mogelijk. En dat biedt nieuwe mogelijkheden want daardoor kan je met een onbeperkt aantal drukkleuren drukken zonder dat het de prijs van de opdruk beïnvloedt.
En ten tweede zijn dit soort pennen tegenwoordig vaak voorzien van een softcaoted toplaag. Dat is een dun rubberlaagje dat over de gehele pen zit. Daarmee voelt de pen over lekker zacht aan, als een soort comfortabele grip. En juist op de rubberlaag, houdt een fullcolor opdruk érg goed.

Hoe weet je hoe we een specifieke pen kunnen bedrukken?

Op elke foto die je bij ons op de website ziet, staan links in de boven hoe, cirkeltjes. Er is een zwart cirkeltje met de letters PMS erin. Dat betekent dat we die pen per PMS kleur kunnen bedrukken. Ook is er een gekleurd cirkeltje met de letters FC erin. Dat cirkeltje betekent dat we de pen met een fullcolor opdruk kunnen drukken dus dat er geen beperking is in het aantal drukkleuren. Tenslotte is er een zwart cirkeltje met een soort ster erin. Dat is het pictogram voor gravure. Met een laser graveer machine kunnen we dan je logo en of  tekst in de pen graveren.