Loading...

Please wait...

Bidons met foto bedrukken

7 producten

Producten per pagina

Bidons met foto bedrukken

Dorst onderweg? Gesport? Laat jouw reclame de dorstlesser zijn voor je klanten. Laat bidons met foto bedrukken, een zeer gewaardeerd relatiegeschenk. Bidons zijn lang in gebruik en je logo zal dus ook lang in beeld zijn. Niet alleen je logo kan je erop laten drukken maar ook foto’s of meer kleuren logo’s die digitaal fullcolor zijn opgebouwd. Er zijn dus veel mogelijkheden om jouw wensen te realiseren. De basiskleur van een dergelijke bidon is altijd wit omdat de drukkleuren dan niet beïnvloed zijn door de onderliggende kleur. Op een witte ondergrond zijn de kleuren van de opdruk optimaal weergegeven.

Er zijn verschillende druktechnieken die we kunnen toepassen om een fullcolor opdruk op een bidon te krijgen. De meest voorkomende druktechniek is sublimatie druk. Sublimeren is een chemisch proces waarbij een stof vanuit een vaste toestand overgaat in een gasvormige toestand zonder dat er een vloeibare fase nodig is. In praktijk betekent dat dat we een folie drukken met je logo en dat de opdruk daarop middels een enorme hitte en druk, IN het glazuur van de mok wordt overgebracht.
Maar voor deze druktechniek moet de ondergrond wit zijn.
Voor gekleurde ondergronden gebruiken we een digitale techniek. Die is meestal hoger in prijs maar kan op elke kleur ondergrond worden gebruikt.

Op zoek naar andere soorten mokken of bekers die met foto kunnen worden bedrukt? Bekijk dan ons volledig assortiment foto bedrukking.