Loading...

Please wait...

Travel mugs met foto bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

17 producten

Producten per pagina

Travel mugs met foto bedrukken

Travel mugs met foto bedrukken, met logo of tekst is allemaal mogelijk bij Promo2000. Wij zijn sinds het jaar 2000 gespecialiseerd in het bedrukken van mokken en andere relatiegeschenken. Kan je geen keus maken of heb vragen heb over de bedrukking of het product? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige customer-service!

Travel mokken bestellen.

Je kunt kiezen uit travel mokken in veel verschillende kleuren en ook de deksels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt zelfs je eigen kleurcombinatie samenstellen. Want dan zijn de kleuren afgestemd op de kleuren van je logo of je bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor deze mokken met of zonder een siliconen grip. De siliconen grip zorgt voor meer ‘hou-vast’. Ook houdt het een deel van de hitte tegen. En er zijn travel mugs met een oor zodat je niet de beker zelf hoeft vast te houden.

Op zoek naar andere soorten mokken of bekers die met foto kunnen worden bedrukt? Bekijk dan ons volledig assortiment foto bedrukking.

Fullcolor opdruk op travel mugs.

Een vaak voorkomende druktechniek om een fullcolor afbeelding te krijgen is de zogenaamde ‘in-mould’. Bij die techniek drukken we eerst de afbeelding digitaal fullcolor opeen laagje polypropyleen. Dat laagje is een integraal onderdeel van het eindproduct. De opdruk ligt er dus niet op maar zit er echt IN. De afbeelding wordt tijdens het produceren van de mok aan aangebracht.