Loading...

Please wait...

Senseo mokken bedrukken

12 producten

Producten per pagina

Senseo mokken en kopjes bedrukken.

Senseo mokken…. een begrip dat iedereen kent. De ‘Senseo’ is een uitvinding van Douwe Egberts die in samenwerking met Philips in het jaar 2001 de koffiepad introduceerde. Koffie in een pad, er werd in het begin eerst nog wat lacherig over gedaan. Maar tegelijkertijd vielen we als een blok voor die handige machine waar een heel lekker kopje koffie uitkwam met een schuimlaagje bovenop.
De Senseo bleek ideaal te zijn voor kleine huishoudens, voor ‘even snel één kopje koffie maken’, en voor hen die de filterkoffie niet zo lekker vonden.

Senseo mokjes met logo.

In de loop der  jaren zijn er verschillende modellen op de markt verschenen zoals de Senseo Crema, Senseo Quadrante ( dat hippe vierkante model) de Senseo latte duo.

Omdat 40 procent van de huishoudens een Senseo-apparaat heeft, is het niet meer dan logisch dat Senseo mokken bedrukken een bijzonder goed idee is. Senseo is een begrip  bij iedereen die wel eens koffie drinkt. En zelfs de theeleut kent toch echt ook het begrip. Je hoeft natuurlijk ook geen Senseo te drinken om een klein mokje te willen hebben.

Op zoek naar andere mokken? Bekijk dan ons volledige assortiment mokken.