Loading...

Please wait...

Senseo mokjes met foto bedrukken

4 producten

Producten per pagina

Senseo mokjes met foto bedrukken?

Wil je fijne kleinere mokken / mokjes / Senseo mokjes met foto bedrukken of met een veelkleurige logo? Dat kan! We hebben een paar mooie mokjes die onder de Senseo-machine passen. Maar we kunnen ze ook met een foto of een fullcolor afbeelding bedrukken. Deze mokjes bewerken we met een sublimatietechniek. Het grote voordeel hiervan is dat we alle kleuren tegelijkertijd drukken. Dus er is geen meerprijs voor meerdere kleuren opdruk. Daarmee is dit ideaal voor logo’s die bestaan uit veel kleuren. Of voor een digitaal ( foto) logo of een logo met rasters en verloopkleuren.

Wat is sublimeren?

Sublimeren is een chemisch proces waarbij een stof vanuit een vaste toestand overgaat in een gasvormige toestand zonder dat er een vloeibare fase nodig is. In praktijk betekent dat dat we een folie fullcolor bedrukken met je logo en dat de opdruk daarop middels een enorme hitte en druk, IN het glazuur van de mok wordt overgebracht.
Maar voor deze druktechniek moet de ondergrond wit zijn. Want de inkten in de opdruk zijn transparant. Op een witte ondergrond zijn ze dan prachtig te zien maar in een gekleurde ondergrond zou er van de kleuren weinig tot niets overblijven. Vandaar dat de mokjes die we aanbieden met een fullcolor opdruk, altijd wit zijn en niet gekleurd.

Op zoek naar andere soorten mokken of bekers die met foto kunnen drukken? Bekijk dan ons volledig assortiment foto bedrukking.