Loading...

Please wait...

Mokken met foto bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

kenmerken mok

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

Filter op

26 producten

Producten per pagina

Mokken met foto bedrukken.

Mokken met foto bedrukken? Al vanaf 36 stuks bij Promo2000 online te bestellen. Met sublimatiedruk ben je verzekerd van scherpe afbeeldingen en heldere kleuren. Er zijn verschillende kwaliteiten: sommige afbeeldingen kunnen na 400 afwasmachinewasbeurten gaan vervagen, andere sublimatiekwaliteiten worden tot wel 2000 afwasmachinewasbeurten gegarandeerd.

Voor welke logo’s is een foto druk mogelijk?

Voor deze druktechniek is feitelijk elk logo geschikt. Het moet natuurlijk wel op de mok passen. Veder is bijna alles mogelijk. Want een mok met foto opdruk is niet alleen uitermate geschikt voor foto opdruk maar ook zeker voor logo’s waarin veel kleuren verwerkt zijn. Je betaalt namelijk niet extra per kleur! Alleen goud of zilverkleur en brons als kleur is niet mogelijk. En ook alle kleine details kunnen we drukken. Leef je uit met een opdruk rondom de mok zodat je al je slogans en teksten optimaal in beeld kunt brengen.

Wat is sublimeren?

Sublimeren is een chemisch proces waarbij een stof vanuit een vaste toestand overgaat in een gasvormige toestand zonder dat er een vloeibare fase nodig is. In praktijk betekent dat dat we een folie fullcolor bedrukken met je logo en dat de opdruk daarop middels een enorme hitte en druk, IN het glazuur van de mok wordt overgebracht.
Maar voor deze druktechniek moet de ondergrond wit zijn. Want de inkten in de opdruk zijn transparant. Op een witte ondergrond zijn ze dan prachtig te zien maar in een gekleurde ondergrond zou er van de kleuren weinig tot niets overblijven. Vandaar dat de mokken die we aanbieden met een fullcolor opdruk, altijd wit zijn en niet gekleurd.

Op zoek naar andere soorten mokken of bekers die met foto kunnen worden bedrukt? Bekijk dan ons volledig assortiment foto bedrukking.